Sofőrszolgálat

budapesten

Biztonságban tudni az autót, nyugodtan hazaérni egy italozással töltött este után? Gond nélkül, gyorsan eljutni a reptérre olcsón és időben, ráadásul hazafelé is tudni, hogy jönnek értünk?

Vannak az életben olyan helyzetek, amikor sofőrre van szükségünk, amikor szeretnénk autónkat biztonságban tudni.

Olcsó sofőrszolgálat Budapesten és vidéken fix árakon

Hívjon minket azonnal!

Sofőrszolgálat Budapest – innen indul a keresés, azonban fontos, hogy olyan sofőrszolgálatot találjunk, akiben megbízunk. Aki időben, pontosan érkezik, korrekt feltételeket szab, nincsenek trükkök, korrekt feltételekkel és árakkal áll rendelkezésre. Megbízható, betartja, amit ígér.

Budapesten 25 perc alatt a megbeszélt helyszínre ér, a főváros vonzáskörzetében pedig 40 perc alatt megérkezik. Ez a Sofőrszolgálat Azonnal!

Sokan csak ígérni tudnak, aztán nem tartják be, pedig az idő pénz, és senki sem szeret feleslegesen várakozni.

A 25 perc nálunk valóban 25 perc, nincsenek trükkök, nem várakoztatjuk és hitegetjük az ügyfelet csak azért, hogy ne engedjük el.

Aki ilyen megbízható sofőrszolgálatot keres, akinek fontos az ár, a korrekt feltételek, a legolcsóbb sofőrszolgálat, a Sofőrszolgálat Azonnal a megoldás.

Mit kínál a sofőrszolgálat azonnal?

Kedvező, fix árakat, korrekt feltételeket.

Legyen szó bármilyen eseményről, a Sofőrszolgálat Azonnal a hét minden napján rendelkezésre áll, a nap 24 órájában, ünnepnapokon is.

 • Elhúzódott a családi program és egy-két pohár ital is hozzájárult ehhez?
 • Nem szeretnénk ott hagyni az autót, hisz másnap szükségünk lesz rá?
 • Jó a buli, de a jogsit nem szeretnénk kockáztatni?
 • Repülőútra indulunk, de nem szeretnénk súlyos összegeket fizetni az autónk parkolásáért?

Az Azonnal Sofőrszolgálat a válasz.

Sofőrszolgálat olcsó díjai Budapesten belül

Milyenek a sofőrszolgálat Budapest árak?

Az árak oldal segítségével magunknak is ki tudjuk számolni a pontos árat, így előre tudjuk, hogy mennyibe is kerül a szolgáltatás, az út.

Olcsó és versenyképes árakkal állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére.

Sofőrszolgálatunk éjjel-nappal várja a megkeresését! Reggeli megbeszélés vagy esti buli. Nálunk nem számít! Hozzuk és visszük, amikor Önnek szüksége van Ránk.

Sofőrszolgálat Azonnal Budapesten! Mikor hasznos?

Felsorolni is nehéz, hogy milyen esetekben lehet szükségünk sofőrszolgálatra.

 • Céges rendezvény
 • családi, baráti összejövetel
 • esküvő
 • reptéri transzfer
 • Nem szeretnénk ismeretlen helyen hagyni az autónkat
 • nem szeretnénk súlyos összegeket fizetni a belvárosi vagy épp a reptéri parkolásért?
 • Nincs időnk szervizbe vinni az autót és nem tudjuk onnan elhozni?


Ilyen esetekben is remek alternatíva a Sofőrszolgálat Azonnal.

Többféle szolgáltatás közül is választhat

Tapasztalt, B, C,D és E kategóriás jogosítvánnyal rendelkező sofőrök, több mint tíz éves tapasztalattal.

Kiváló városismerettel és kommunikációs képességekkel – főnyeremény, ha sofőrszolgálatot keresünk. Akár esküvőre, céges rendezvényre, vagy akár egy hétvégi laza bulizáshoz.

Ez a legolcsóbb sofőrszolgálat?

Mi heti rendszerességgel követjük a piac aktuális árait és ahhoz képest a legkedvezőbbre állítjuk a díjainkat.

Hogy mi lennénk a legolcsóbbak? Ezt egyik sofőrszolgálat se jelentheti ki egyértelműen. Azt viszont igen, hogy az áraink a piachoz képest olcsónak számítanak.

Sofőrsegély Budapesten és vidéken

Nincs megalkuvás, nincs kompromisszum. Felhőtlenül szórakozhatunk, utána pedig saját autónkkal jutunk haza, a nap 24 órájában, az év 365 napján.

Nem kell aggódnunk, hogy hol hagytuk az autót, hogy jutunk érte vissza, nincs kockázat, nincs kérdőjel, nincs apró betűs rész.

Korrekt feltételek és árak vannak, és egy kellemes utazás, ami ránk vár.

Olcsó és megbízható sofőrszolgálatot keres? A legjobb helyen jár!

Hívjon minket azonnal!

Egyéb szolgáltatásaink

Háztól házig személyszállítás

Nemcsak a hazafelé utat könnyíti meg a sofőrszolgálat, hanem már az odafelé vezető utat is. Háztól házig szolgáltatással biztosak lehetünk abban, hogy időben érkezünk meg, legyen szó akár egy hétvégi buliról, akár családi ünnepekről. Hétköznap, hétvégén, ünnepnapokon egyaránt.

Autóbérlés sofőrrel

Üzleti tárgyalás, megbeszélés, egyeztetés, egy fontos céges vacsora? Béreljen autót sofőrrel! Elegáns, kényelmes és jó benyomást kelt, ha sofőrrel érkezünk. Nem szükséges azonban egy külön céges autó fenntartási költségeivel számolni, béreljünk autót sofőrrel, amikor csak szükségünk van rá. 

Reptéri transzfer

A nyugodt utazáshoz hozzátartozik az is, hogy tudjuk, időben érkezünk a reptérre és olyan megbízható sofőrszolgálattal állunk kapcsolatban, akik időben értünk is jönnek. Az utazás egyébként is egy felfokozott állapot, ilyenkor fontos, hogy megbízható partnert találjuk, aki korrekt és pontos, a pontosság itt elengedhetetlen.

Így dolgozik sofőrsegély szolgálatunk

Indulási és érkezési cím, telefonszám és az autó adatai – mindössze ennyire van szükség ahhoz, hogy megrendeljük a szolgáltatást. 

Nem szükséges azonban az autó mellett várakoznunk, amikor ugyanis a sofőr a helyszínre érkezik, a megadott telefonszámon értesíti a megrendelőt.

Utazás közben nyugodtan hátradőlhetünk, hisz a sofőr az út- és időjárási viszonyoknak megfelelően vezeti az autót a kért helyre. Készpénzzel és bankkártyával való fizetésre is van lehetőség, az árak pedig az ÁFÁ-t is tartalmazzák.

Sofőrszolgálat Azonnal – miért velünk utazzon?

Mert Budapesten 25 percen belül a megadott címre érkezünk, tapasztalt, jó városismerettel rendelkező sofőrre bízhatja autóját. Biztosítással rendelkezünk, káreseményenként 15 millió forintig, erre azonban még nem volt szükség. A törzsutasok ráadásul kedvezményt kapnak. Ha fáradt vezetni, ha beteg, ha szórakozni megy, ha nem szeretne a reptéren vagy épp a belvárosban parkolni, a Sofőrszolgálat Azonnal a megoldás.

sofőrszolgálat lehet átverés is – ezekre érdemes figyelni

Trükközők mindenhol vannak, járjunk tehát nyitott szemmel. Sokan az ÁFÁ-val trükköznek, a honlapon feltüntetett árak ugyan tartalmazzák az adót, de amikor számlát kérünk, pluszban szeretnék rászámolni. Előfordul, hogy egy cég több honlapot is üzemeltet és többféle árkategóriában nyújt szolgáltatást. Lehetséges, hogy mi az olcsóbb oldalon rendelünk, mégis a drágább árat számolják. A kártyás fizetés sem mindenhol megoldott, nem minden sofőr jár terminállal, ilyenkor vigyünk magunkkal készpénzt.

A túlvállalás óriási probléma a szektorban, sokan azzal trükköznek, hogy tízpercenként hívogatják az ügyfelet, hogy mindjárt ott vannak, az autót keresik épp és így tovább. Nem engedik el az ügyfelet, azonban tisztában vannak azzal, hogy hosszú idő még, míg megérkeznek. Amikor a sofőr vár az ügyféle, várakozási díjat számolhat fel, ez elterjedt, azonban figyeljünk arra, hogy mennyi is ez az idő, ellenőrizzük a híváslistánkat.

Plusz megálló, kitérő esetén előre egyeztessünk. Még akkor is, ha a plusz megálló útba esik, lehetséges, hogy plusz díjat kell fizetnünk.

Telefonon érdemes előre egyezteti az árat is, sok szolgálat ugyanis induló/kezdőárat ad meg a honlapján. Ne essünk csapdába, tisztázzuk a feltételeket. A honlapon pedig keressük meg a cégnevet, adószámot, az általános szerződési feltételeket, így tudhatjuk, hogy valós, komoly céggel vagyunk kapcsolatban.

Utasaink visszajelzései

„Egy családi rendezvényen szerettük volna, ha nem kell senkinek lemondania a koccintásról, ezért kerestük fel a Sofőrszolgálat Azonnalt. Nem csalódtunk. Pontos érkezés, korrekt feltételek és árak, megbízható szolgáltatás. Jobbat kaptunk, mint vártunk. „

Péter

„Kiváló sofőrszolgálat, pontos érkezés, kedvező árak, ráadásul kellemesen el is beszélgettünk. Legközelebb is őket fogom hívni, ha sofőrre lesz szükségem.”

Éva

„Gyakran utazom repülővel, üzleti ügyekben, így kerültem kapcsolatba a sofőrszolgálattal. Azóta nyugodt vagyok, hisz tudom, hogy időben érkezem meg a reptérre és hazafelé is biztos lehetek abban, hogy várnak a reptéren. „

Zoltán

sofőrre van szüksége?

Budapesten 25 perc alatt a megbeszélt helyszínre ér, a főváros vonzáskörzetében pedig 40 perc alatt megérkezik. Ez az Sofőrszolgálat Azonnal!