Sofőrszolgálat árak

budapesten és vidéken

Sofőrszolgálatunk éjjel-nappal várja a megkeresését! Reggeli megbeszélés vagy esti buli. Nálunk nem számít! Hozzuk és visszük, amikor Önnek szüksége van Ránk.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a minimum viteldíj 7.500 Ft.

Fix és olcsó Sofőrszolgálat árak budapesten

Budapest területén kiszállási alap díj: 3.500ft (+megtett km)
 
Pestmegyébe kiszállás 4.000ft (+megtett km)
 
Kilométer díj: 450ft/km (minden megtett km)

Sofőrszolgálat árak vidéken

Vidéki kiszállás országosan: 5.000ft

Egyéb árak

Háztól-házig személyszállítás Budapesten és vidéken: 400ft/km

Várakozási díjak

Első 10 percig ingyenes!
 
Az első 30 percig 100ft/perc (minden megkezdett perc)
 
30 perc után 150ft/perc (minden megkezdett perc)

Megbízható sofőrjeink állnak a rendelkezésére

Cégünk célja, hogy utasaink ne csak gyorsan, és kényelmesen, de a lehető legnagyobb biztonságban jussanak el az úti céljukhoz.

Ennek érdekében garantáltan csak olyan gépkocsivezetőt foglalkoztatunk, akinek fontos a biztonság, és minden óvintézkedést megtesz munkája során is a balesetmentes vezetés érdekében.

Utasaink visszajelzései

„Egy családi rendezvényen szerettük volna, ha nem kell senkinek lemondania a koccintásról, ezért kerestük fel az Azonnal Sofőrszolgálatot. Nem csalódtunk. Pontos érkezés, korrekt feltételek és árak, megbízható szolgáltatás. Jobbat kaptunk, mint vártunk. „

Péter

„Kiváló sofőrszolgálat, pontos érkezés, kedvező árak, ráadásul kellemesen el is beszélgettünk. Legközelebb is őket fogom hívni, ha sofőrre lesz szükségem.”

Éva

„Gyakran utazom repülővel, üzleti ügyekben, így kerültem kapcsolatba a sofőrszolgálattal. Azóta nyugodt vagyok, hisz tudom, hogy időben érkezem meg a reptérre és hazafelé is biztos lehetek abban, hogy várnak a reptéren. „

Zoltán

sofőrre van szüksége?

Budapesten 25 perc alatt a megbeszélt helyszínre ér, a főváros vonzáskörzetében pedig 40 perc alatt megérkezik. Ez az Sofőrszolgálat Azonnal!