Rólunk

ismerje meg cégünket

Biztonságban tudni az autót, nyugodtan hazaérni egy italozással töltött este után? Gond nélkül, gyorsan eljutni a reptérre olcsón és időben, ráadásul hazafelé is tudni, hogy jönnek értünk?

Vannak az életben olyan helyzetek, amikor sofőrre van szükségünk, amikor szeretnénk autónkat biztonságban tudni.

megbízható

A túlvállalás óriási probléma a szektorban. Sokan azzal trükköznek, hogy tízpercenként hívogatják az ügyfelet, hogy mindjárt ott vannak, az autót keresik épp. Nlunk ilyen nincsen.

24 órában csak önért

Sofőrszolgálatunk éjjel-nappal várja a megkeresését! Reggeli megbeszélés vagy esti buli. Nálunk nem számít! Hozzuk és visszük, amikor Önnek szüksége van Ránk.

Versenyképes árak

Áraink a piaci szektorban a lehető legkedvezőbbek. Tegyen egy próbát. Keressen minket!

tapasztalt sofőrök

Kiváló városismerettel és kommunikációs képességek jellemzik sofőrjeinket!

MIBEN MÁS A SOFŐRSZOLGÁLAT AZONNAL

Nekünk a legfontosabb, hogy sehonnan sem késünk el. Ha megrendeli a szolgáltatásunkat, akkor a megbeszélt időben és helyen ott leszünk.

BUDAPESTEN 25 PERC ALATT A MEGBESZÉLT HELYSZÍNRE ÉR, A FŐVÁROS VONZÁSKÖRZETÉBEN PEDIG 40 PERC ALATT MEGÉRKEZIK. EZ A SOFŐRSZOLGÁLAT AZONNAL!

Sokan csak ígérni tudnak, aztán nem tartják be, pedig az idő pénz, és senki sem szeret feleslegesen várakozni.

A 25 perc nálunk valóban 25 perc, nincsenek trükkök, nem várakoztatjuk és hitegetjük az ügyfelet csak azért, hogy ne engedjük el.

MIT KÍNÁL A SOFŐRSZOLGÁLAT AZONNAL?

Kedvező, fix árakat, korrekt feltételeket.

Legyen szó bármilyen eseményről, a Sofőrszolgálat Azonnal a hét minden napján rendelkezésre áll, a nap 24 órájában, ünnepnapokon is.

  • Elhúzódott a családi program és egy-két pohár ital is hozzájárult ehhez?
  • Nem szeretnénk ott hagyni az autót, hisz másnap szükségünk lesz rá?
  • Jó a buli, de a jogsit nem szeretnénk kockáztatni?
  • Repülőútra indulunk, de nem szeretnénk súlyos összegeket fizetni az autónk parkolásáért?

Az Azonnal Sofőrszolgálat a válasz.

Megbízhatóságunkat a rengeteg pozitív vélemény is alá tudja támasztani, amit az utasaink írtak rólunk!

Utasaink visszajelzései

„Mindig pontosak, és korrektek! Az üzleti megbeszéléseimre már csak velük utazok. A hosszabb út  során ahelyett hogy a vezetésre kéne koncentrálnom, tudok pihenni, vagy lehetőségem van előre felkészülni konferenciára.”

Kriszti

„Mi többször is utaztunk már velük, minden alkalommal maximálisan meg voltunk elégedve a szolgáltatással. A nagy társaság, és a sok csomag ellenére is kényelmesen tudtunk utazni mindannyian. A háztól-házig személyszállítás velük nem csak pontos és biztonságos de olcsó is! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!”

Péter

sofőrre van szüksége?

Budapesten 25 perc alatt a megbeszélt helyszínre ér, a főváros vonzáskörzetében pedig 40 perc alatt megérkezik. Ez az Sofőrszolgálat Azonnal!