autóbérlés sofőrrel

minden amit tudnod kell

Előfordulnak az életben olyan helyzetek, amikor egyáltalán nem érdemes volán mögé ülnünk, ilyenkor javasolt egy sokkal egyszerűbb, és biztonságosabb megoldást választanunk: béreljünk gépjárművet megbízható és pontos sofőrrel, gyorsan és egyszerűen!

Ha egy hosszabb céges útról van szó, és nem szeretnénk az úti célra teljesen kimerülten megérkezni, ne terheljük magunkat a több órás vezetéssel, inkább keressünk egy egyszerűbb, és sokkal kényelmesebb megoldást.

A szolgáltatás előnyei az üzleti életben

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az emberek a külsőségekre, és nincs ez másként az üzleti életben sem.

Sokan nem is gondolják, hogy egy tárgyalás során az üzlet megkötését milyen mértékben tudja befolyásolni az első személyes találkozás, melynek során a leendő ügyfelek az első benyomás alapján el tudják dönteni azt is hogy, mennyire szimpatizálnak egymással, illetve hogy mennyire gondolkoznak hasonlóképpen a munkában.

Ma már egyre ritkább ha egy megbeszélés valóban az irodában, a négy fal között, egy tárgyalóasztal körül folyik.

Nem titok, hogy a sikeres üzletek nagyon sok esetben egy finom ebéd, vagy egy különleges kávé mellett kötődnek. A potenciális ügyféllel kapcsolatban pedig már az első személyes találkozás során is sok minden kiderülhet.

Rengeteg dolgot meghatároz tárgyaláskor a megjelenés, az hogy egy komoly vállalkozó milyen ruhában, vagy éppen milyen autóval jelenik meg a helyszínen.

Természetesen igazán nagyot tud dobni az összképen az, ha a megbeszélésre nem mi magunk vezetünk oda, hanem sofőr visz bennünket.

Olcsó autóbérlés sofőrrel Budapesten és vidéken fix árakon

Hívjon minket azonnal!

Ha tehát az a célunk, hogy a jövendő üzlettársunkat teljesen elkápráztassuk, jó ötlet lehet igénybe venni az autóbérlést sofőrrel együtt, mely elérhető Budapest, és egész Pest megye területein.

Mindenképpen egy elegáns megjelenést ad az embernek az, ha valahova sofőrrel érkezik, főleg ha egy üzleti útról, vagy tárgyalásról van szó. 

De ha egy fontos üzletkötés során az ügyfelünk külföldről érkezik, jó benyomást kelthetünk benne, ha a reptérre érkezése után, nem az ő feladata fuvar után néznie, hanem már ott várja őt egy felbérelt sofőr az autójával.

A gépjárműbérlés sofőrrel szolgáltatás egy jóval magasabb színvonalú megoldás, minthogy a potenciális üzlettársnak egy teljesen idegen országban kelljen megoldani az utazást, ehelyett inkább biztonságosan, és kényelmesen juttassuk el őt a megbeszélés helyszínére, anélkül hogy neki bármit is tennie kéne.

Gépjárműbérlés sofőrrel kedvező áron

Bár az autóbérlés sofőrrel sokak szerint egy luxuskategóriás szolgáltatás, cégünk mégis törekszik arra, hogy olyan kedvező árakkal dolgozzon, melynek köszönhetően ez a lehetőség mindenki számára megfizethető lesz.

Szolgáltatásainkat és tarifáinkat igyekszünk így kialakítani, hogy az az ügyfeleink számára a legmegfelelőbb lehessen.

A több éves tapasztalattal rendelkező gépjárművezetőink garantálni tudják a kényelmes és biztonságos utazást egyaránt, emellett munkájuk során minden esetben törekednek arra hogy az megbeszélt helyszínre az érkezés mindig pontos legyen.

Fontos információ a szolgáltatásunkról, hogy a sofőrbérlésre minden esetben csak saját gépjárművünk bérlésével együtt van lehetőség, Budapesten, és Pest megyében. Bérautóink tökéletes esztétikai és műszaki állapotban várják ügyfeleink hívásait.

Olcsó autóbérlés sofőrrel Budapesten és vidéken fix árakon

Hívjon minket azonnal!

Hogyan és mikor érdemes igénybe venni?

Megesik, hogy nem tudunk, esetleg biztonsági, vagy kényelmi okok miatt nem szeretnénk a volán mögé ülni.

Beszélhetünk itt egy elhúzódó üzleti vacsoráról, egy jól sikerült esküvőről, vagy lakodalomról is. Ezekre az eseményekre mindig jellemző a koccintás, amiről nem kell lemondanunk abban az esetben sem ha az est végén szeretnénk még a saját ágyunkban aludni.

A professzionális sofőrbérlés kedvező áron igénybe vehető Pest megyében, a jól felszerelt gépjárművekkel rövid időn belül kiérkezik a sofőr a megbeszélt helyre.

A teendőnk csupán annyi, hogy felhívjuk a megadott telefonszámot, ahol a diszpécser felveszi az adatainkat.

Leginkább arra kíváncsi hogy mikor szeretnénk a fuvart, és hogy honnan hova szeretnénk majd utazni. Ezután körülbelül 20 percen belül érkezik a telefonhívás, melyben a sofőr tájékoztatni fog bennünket arról, hogy pontosan hány perc múlva fog megjelenni a megbeszélt helyszínen az autóval.

A telefonos gépjármű, és sofőrbérlés gyors és egyszerű, néhány perc alatt lebonyolítható, így egy fárasztó hosszú nap után nem is kell a hazavezetéssel foglalkoznunk.

A kalkulátorunk segítségével pedig pillanatok alatt ki tudjuk előre számolni azt, hogy a fuvar végén mennyit kell majd fizetünk a sofőrnek.

Cégünk megbízható, és korrekt, ezt számos pozitív vélemény is alá tudja támasztani, melyek utasainktól érkeztek.

Utasaink visszajelzései

„A sofőrök lelkiismeretesek, és mindig pontosak. Még a legnagyobb dugóban sem késnek. A diszpécser hívása után 20 perc elteltével már itt is volt az autó. Legközelebb is a Sofőrszolgálat Azonnalt választom!”

Géza

„Egy munkahelyi rendezvény olyannyira jól sikerült, hogy inkább nem ültem kocsiba a buli végén, hanem igénybe vettem a szolgáltatást. Néhány perc múlva pedig már egy kényelmes autóba utaztam hazafelé.”

Andrea

sofőrre van szüksége?

Budapesten 25 perc alatt a megbeszélt helyszínre ér, a főváros vonzáskörzetében pedig 40 perc alatt megérkezik. Ez az Sofőrszolgálat Azonnal!

Hívás azonnal